Menu
Limited Edition
Den er go’ nok. Det er den ene af de tro brødre fra Restaurant El Bulli i Spanien. (Som iøvrigt genåbner i Juni 2023 i Barcelona). Albert Adriá har sammen med sit konserveringsteam (Zallo) brugt hele tre år på at udvikle denne havtaskelever med Ponzu Yuzu sauce. Den kommer hver år efter havtaskefangsten, men kun i begrænset oplag.
(Vi kan blive tvunget til at melde ”udsolgt” en gang imellem).
Udover de andetsteds beskrevne egenskaber af havtaskelever og dets fangstmetoder m.m., udmærker La Cala / Albert Adriá’s produkt sig ved at ligge i en Yuzu Ponzu sauce. En af El Bulli’s mest berømte retter, med en speciel teknik i tilberedning og sterilisering. Ingredienserne: Havtaskelever, Yuzu Ponzu sauce, Oivenolie.
Nettoindhold 112g / Drænet vægt 72g
Næringsindhold i 100 g:
Allergi: Fisk
Ingredienser: Havtaskelever (99%), Salt (1%)
Opbevaring: Konservesprodukt, opbevaring min.24 måneder.
Efter åbning: opbevar på køl ml. 0 – 4 grader i maks 2 dage.